Met onze 3D configurator kan je zelf je bike outfit ontwerpen: makkelijk en leuk!

 1. Maak een keuze uit één van onze 3 teamwear collecties of kies een combinatie van een shirt/jack collectie met bv een andere collectie van shorts en tights. (een combinatie van 2 verschillende collecties shirts/jacks en shorts en tights is niet mogelijk).
 2. Je kan in onze 3D COMPETITION men set een 100 tal design templates vinden waarin je een 60-tal kleuren eindeloos kan combineren, Plaats logo’s en/of opschriften vrij op de outfit. Met de beschikbare vormen kan je je design nog een extra persoonlijke toets geven.
 3. Kies je voor een ander 3D set bv. de FLEMISH Cycling Heritage lady set dan kan je gebruik maken van onze dienst RENT a designer. Design-ideeën en/of referenties kan je uploaden, kleuren kiezen, logo’s en/of opschriften vrij plaatsen op de outfit en 24 uur later krijg je een professioneel uitgewerkt 3D-ontwerp.
 4. Wanneer je gebruik maakt van onze design templates in de 3D COMPETITION men set en je wil toch een andere collectie of meerdere 3D sets uitgewerkt zien, kan dat. Onze ontwerpers helpen graag om je complete outfit (Shirts, jacks, bib shorts en /of tights) om te zetten in een uitgewerkte 3D gepersonaliseerde collectie die je makkelijk kan delen met je teamleden via sociale media.
 5. Als jullie tevreden zijn over het definitieve ontwerp, kan je met een persoonlijke login het 3D-ontwerp opslaan. En vervolgens pasmaten aanvragen of gebruik maken van onze maattabellen om je maten te bepalen. Het Shortzz-team zal na ontvangst van het 3D-ontwerp en de maten een algemene controle uitvoeren, zowel op design als op relevante informatie zoals afwerking, bestelopties, facturatieadres, enz. Als de gegevens in orde zijn, sturen wij een mail ter goedkeuring, met een bevestigingsmail in retour voor de productie.
 6. De doorloop in onze productie-unit bedraagt gemiddeld 6 weken, afhankelijk van het seizoen kan dit maximaal tot 8 weken duren voor we je gepersonaliseerde outfit kunnen bezorgen.    

Waarom zou mijn club kiezen voor Shortzz teamwear?

 1. 3 collecties met specifieke eisen voor elke doelgroep (competitie, intensieve fietsers, dames, senioren...). wij hebben voor elke sportieveling een aangepaste collectie.
 2. Al onze items die wij aanbieden in de teamwear collecties zijn het resultaat van een grondige studie en testing door onze R&D. Pasvorm, materiaalkeuze en afwerking zijn van het hoogste niveau.
 3. Uitgebreide designkeuze in onze 3D configurator met als basis een 100-tal designs en 60 kleuren of de pantone kleurenwaaier als alternatief.
 4. Teksten en logo’s zijn vrij te plaatsen op de 3D combisets. Alle teksten, afbeeldingen en/of logo’s zijn in onze prijzen inbegrepen.
 5. Onze “ Rent a designer “ dienst helpt je om op profesionele manier je 3D-ontwerp te realiseren als je dat wenst.
 6. Het Shortzz fitting concept helpt je om de juiste maten te bepalen.
 7. Wij produceren vanaf 10 stuks tot … + 1000 stuks. Zodra we de orderbevestiging ontvangen, wordt er een verzenddatum van de bestelling doorgegeven. Reken op een 6-tal weken.
 8. Met je login kan je een gepersonaliseerde order-catalogus aanmaken, handig bij nabestellingen. Nabestellingen vanaf 5 stuks kunnen aan voordelige tarieven.

Bijna overtuigd?

Kom onze producten ontdekken en passen in onze showroom! Maak een afspraak:

Hulp nodig?