SHORTZZ innovatie

  Onze R&D afdeling heeft met een geavanceerd CAD-systeem de pasvormen dermate ontwikkeld zodat we 3 gerichte collecties voor elk doelpubliek kunnen aanbieden. Pasvorm, bewegingsvrijheid, comfort maar ook aerodynamica zijn elementen die verwerkt worden in onze collecties.  Het Shortzz fitting-concept biedt 9 pasmaten voor heren en 7 pasmaten voor vrouwen. Dankzij de kleine verschillen kunnen we veel exactere maatkeuzes aanbieden.

  Materiaalselecties en de combinatie van verschillende stoffen dragen bij tot een perfect aanvoelend product, waardoor je instaat bent tot topprestaties!

  We testen de stoffen uitgebreid op eigenschappen zoals snakking (haken), vochttransport, ventilerend vermogen, waterkolom. En niet te vergeten: bij het stylen/ontwikkelen van elk product stellen we de grootst mogelijke duurzaamheid voorop.

  Naast de stoffen selecteren we op dezelfde, grondige manier de fournituren zoals bv. de zemen, maar ook de ritsen, maat-etiketten enz. Alles moet topkwaliteit zijn om de eindselectie te halen.

  Elke naad, elk detail wordt volgens geijkte kwaliteitsvoorschriften gecontroleerd zodat elke bestelling onze productie verlaat volgens afspraak.

  Onze ontwerpers hebben een uitgebreide kennis van kleurmanagement, we drukken bijna alle kleuren! Naast onze basiskleuren is de pantone kleurenwaaier gedefinieerd en getest. Om zeker te zijn van je kleuren kan je altijd gebruik maken van onze test rider sample set service, (1 volledig uitgewerkt prototype van Shirt en Bibshort naar keuze, volgens jouw design).

  Wij testen onze producten zelf, maar we hebben ook een professioneel test team, Flandriens die fietsen over de kasseien, in Vlaams weer, regen en wind. Een garantie op functionaliteit en degelijkheid.

Onze Zemen!

Hulp nodig?

Contacteer ons !