Stappenplan naar Custom Teamwear

Wanneer je verantwoordelijk bent voor het hele team en een bestelling moet organiseren is dat heel wat werk... Met onze interactieve design en bestelsite proberen we het u zo eenvoudig mogelijk te maken, hieronder het stappenplan als hulp in het orderproces.

 1. Ontwerpen:
 2. Ontwerp je outfit in onze 3D configurator met eventuele hulp van onze dienst “ Rent a designer “. Maak een login aan. Hierdoor kan je de designs opslaan in een gepersonaliseerde order-catalogus.

 3. Paskleding:
 4. Maak gebruik van onze maattabellen of vul het aanvraagformulier paskleding in om de juiste kledingmaten te bepalen.

 5. Plaats je bestelling:
 6. Vervolledig je bestelling met het juiste 3D design, maten, adresgegevens, en plaats in de winkelwagen.

 7. Controle:
 8. Wij checken het design, beoordelen de kwaliteit van de gebruikte logo’s (indien nodig maken we een vectorbestand of maken we de achtergrond vrijstaand)  

 9. Klaar voor productie:
 10. Onze productie coördinator stuurt je het finale ontwerp met prijsopgave, vervolgens kan de bestelling nog gewijzigd worden in andere maten of items. Met een retourmail wordt de order bevestigd voor productie.

 11. Productie en levering:
 12. In onze moderne productie-unit werken meer dan 120 professionele medewerkers die jouw outfit met veel zorg maken. Zo'n 6 tot maximaal 8 weken na productie-bevestiging word jouw bestelling geleverd.

 

We helpen je graag verder wanneer het gaat over onze producten, een deadline, een speciale offerte voor grotere aantallen (+ 250 stuks binnen een mix van de items). Kortom, wij werken op maat!LEVERTERMIJN:

  De doorlooptijd start na verwerking van jouw online bevestiging en de betaling van 50 % voorschot op de totale bestelling. Na maximaal 10 dagen start de productie doorlooptijd en zenden we jou de te verwachte levertermijn.    

  De normale doorloop in onze productie unit bedraagt gemiddeld 6 weken, afhankelijk van het seizoen kan dit maximaal 8 weken bedragen voor we je gepersonaliseerde outfit kunnen toesturen.

  Onze beschikbare capaciteit varieert, mocht je een specifieke deadline hebben, laat het ons zo snel mogelijk weten, dan proberen we hier in de mate van het mogelijke rekening te houden.

PRAKTISCHE info:

Logo’s uploaden?

  In onze 3D configurator kan je diverse formaten uploaden. De ondersteunende formaten zijn: jpg, jpeg en png ai..…. Als jouw logo bestaat uit een ander bestandsformaat is het noodzakelijk om die om te zetten of na te tekenen, zodat we een goed eindresultaat kunnen bekomen. Pixel formaten zoals jpeg, gif, png, tif, psd.. (300 DPI en hoger) kunnen meestal zonder nabewerking geplaats worden, rekening houdend met de kleuren in de logo’s. (opmerking: deze kunnen niet aangepast worden).

  Vector formaten zijn de beste garantie op een mooi resultaat.

  Deze bestanden hebben geen verlies aan kwaliteit en kleurinformatie. Enkele 'vector-based' programma's zijn: Corel Draw, Freehand of Adobe Illustrator. Grafische bestanden die zijn gemaakt met deze programma’s hebben de volgende codes: Cdr, Eps, Ai en Fh.

  Bij een concrete bestelling zal ons ontwerpteam je graag helpen om je logo’s om te zetten in het juiste formaat.

  Wanneer we complexe logo’s moeten natekenen of te lage resolutie pixel afbeeldingen moeten bewerken rekenen we 25 € excl. BTW aan per logo.

Wat heb ik nodig om duidelijk te maken wat mijn wensen zijn voor een 100 % origineel ontwerp?

Er zijn verschillende manieren:

 • Ben je creatief en kan je overweg met grafische programma’s zoals Ilustrator of corel draw download je deze pdf … creeer je zelf een ontwerp dat we nadien gratis omzetten in een 3D-ontwerp.
 • Heb je een duidelijk afbeelding van een idee bv: een jpeg van een proteam, stuur die dan naar onze dienst “ Rent a designer “, en zij werken gratis een 3D Design uit in de gewenste Summer men set.
 • De snelste en beste manier om een exclusief design te maken is een combinatie van onze 3D configurator te gebruiken voor de kleurkeuzes, hoofdkleur, en bijkleuren, plaatsing van logo’s en of opschriften in combinatie met een upload van een design idee. Stuur die dan naar onze dienst “ Rent a designer “, en zij werken gratis een 3D Design uit in de gewenste Summer men set.

Wat zijn de extra kosten?

  In regel zijn we zeer transparant in extra kosten.

  Verzendkosten worden in rekening gebracht afhankelijk van het land (Belgie en Nederland 18 € excl. BTW). Wanneer je kiest voor een express dienst wordt dit bijkomend in rekening gebracht.

  De ontwerpkosten zijn gratis als je gebruik maakt van de 3D configurator. Ook wanneer er een 100 % origineel ontwerp aangevraagd wordt, is het ontwerp gratis bij een concrete bestelling, inclusief één verbetering (enkel voor de summer men set).

  Extra kosten per verbetering 15 € (enkel voor de summer men set).

  Wanneer er extra 3D sets gevraagd worden bv: Een winter set (Wintervest + tight) rekenen wij 15 € excl. BTW aan. Wanneer het order meer 100 stuks bedraagt, vervallen de kosten voor extra 3D Combi sets.

  Handig om in de gepersonaliseerde online catalogus te verwerken.

GARANTIE:

  Daar doen we niet moeilijk over! Een productie fout, bv een foute zeem, gaan we zonder meer meteen vervangen.

  Wanneer het item reeds in gebruik genomen is en er zijn klachten over bv: de stofkwaliteit en/of afwerking bv: een naad die loskomt gaan we kijken of dit komt door foutief wassen of gebruik. Bv door ophaken met velcro handshoenen, wordt het product vervangen of hersteld.

  Wij herstellen alle producten zelfs na langdurig gebruik en slijtage bv: ritsen. Andere klachten, behandelen we individueel op maat.

Hulp nodig?

Contacteer ons !